Sunday, November 17, 2013

5 Tahun 5 Bulan #part 2

Assalamulaikum.. sementara ak masih free dan xbuat ap2, so keje ak meng'update' blog dan merapu di laman2 sosial ni haa... 
Tapi di kesempatan ni jgk, ak tgh jaga tok wan ak yg xberapa sihat. Tokwan dah xmampu nk buat ap2 dh skrg. So, ak nk jaga tokwan ak la skrg.
Mostly gmbr2 ni kiteorg amik time Dinner Batch (30 November 2013) hari tu.. mcm2 hal jd sepanjang proses nk siapkan dinner ni.. (credit to Am and fiqa...)

me, zah & puan Am.. hehe

Ni ieda dan Izzaty...

sengih sikit..

ni jijie.. bakal ibu.. Tahniah jie..

4 gangs & am..

qem, liya, and Nadh..

us..

me, nis, tiah, nurul, & am...

sempat lg.. hehehe


qem,dan izzaty..

makan...

dayah, am, & reen.

Opsss.. tersilap masuk.. haha.. Not that hot.. huhuhu.. I'm still single.. hehe

2 org ni berkawan baik.. Afiqah & liya..

I'm teacher to be.. hehe. In Shaa Allah..

hikhik

Final year k. bukan Year Final. hahha

ni kiteorg mkn kt Api Api.. mmg berapi weh, sbb asyik ckp "Api api..dapur ni besar apinyer.. "hahaha

ni je kot gmbr2 setakat ni. Sbb yg lain2 ak prnh post before ni sepnjng ak ad kt IPGK PM tu
So, sejak beberapa hari ni akan bermula lah ak sebagai penganggur terhormat.. dan ak perlukan kerja. sebarang kerja sbg part time ak.. hehehe.

Love,
Liyana



No comments:

Post a Comment