Wednesday, May 9, 2012

Before Exam...

I mean release tension lah ni.. hahha
Habis kelas hri ni (Rabu/ 9 Mei), ak balik dan lepak2 dgn katil kesayangan ku ni.
Tetiba roomate ak tanya nk ikut kuar x..??
Okey, first mood MALAS! Then, ak tanya nk p mana n ngan sapa..?
ko tau jwpn ak ap..??
NAK IKUTTTTTTTTTT!!! gedik kan..??
Bukan p jauh sgt pun, tp p tmpt yg kiteorg xsmpat nk pegi lagi stkat ni.. bukan buat jahat pun.. huhuhu

Okey, bukan mood sedey k, this time is happpy mood ek..Even duit ak makin kurang, but I need something to do right?
So, today, we are going for a few places. I don't want to talk about that and I just wanna u all see our pics. Okey???


Gambar2 yg ni kredit to AFIQAH NOOH!! yg ni menggunakan kamera dia.. hehehe.. 

Okey, ni First place kiteorg pilih.. TAMAN BOTANIKAL. Just to be around here and see what they have! hehehe
  






okey, ni sebenarnya tujuan nk p TAMAN RAMA-RAMA, tp korang tau x dgn yakinnya kiteorg masuk tuk SPA & HOTEL!!! (*malu kottttt!!!) hehee.. bak kata Fiqa: We are Tourist!! hahhaa

ok, yg ni da masuk kt Taman Rama2 da.. yg ni antara koleksia haiwan yg ad kt luar dr taman tu..

Antara koleksi rama2 yg ad lam bilik pameran jenis rama2..


huhuhu..kenapa muka ak tetiba gelap sgt ni...?? penat kot..hikhik







ok, ni kiteorg kt Taman Rekreasi Ayer Keroh kot kalo xsilap namanya.. hehe.. ak pilih nk main Waterball ngan Qem.. Aduyai, mmg cm nk lepas tension jgk lah even makin tension sbb waterball tu xnk gerak ! aduyai...




tgk, bnda alah ni lgsg xnk p mana2.. isk2

     

habis tunggang langgang kiteorg.. =)




 okey, kali ni gambr2 yg dr kamera cikai ak plak.. hehehe... xda beza sgt pun..just still wanna show u.. hehe













okey, thats is rama2.. hehehe


ak rasa setakat ni je dulu kot tuk mlm ni.. ngantuk sudah. esok pg2 ad kelas. huhuhu.
My study week ad kelas?? Nasib sudah berada di IPG ni... isk2
Assalamualaikum.. =)



love,
liyana

Tuesday, May 8, 2012

EXAM!!!!!!



okey, before exam mesti kna ngadap study week dulu kan..?



So, yana nk ckp yana sudah berada dlm minggu peperiksaan dan persediaan tuk peperiksaan.
Tp satu mslh bila mood nk exam xda!
Tiket balik da cri, tu yg utama.
 heehe

Now,

LIYANA, SEMANGAT!!!!


okey, jujur, gambar je yg lebih. hahahaha.
dlm hdp ni kalo asyik study tp tuk exam jer, xda gunanyer jgk kan..??
At least take ur experience as ur answer. Can I ..??
Ak rasa tu adalah pembelajaran yang paling bermakna kot. xda yg lebih baik dr tu kan kawan..
 

love,
liyana