Monday, April 23, 2012

PRAKTIKUM OH PRAKTIKUM (part 1)

bermula dari 19 mac 2012, ak bakal menjadi semakin sibuk! bukan sebarang sibuk, sibuk dgn tugas!!
berat rupanya!! first time, mulanya, xda rasa pape, tp bila melangkah masuk je ke skolah SK Pernu, Melaka, berdebar makin dtg..

okey lah, bukannya nk citer pada ap yg ak wat time praktikal, cuma nk ckp ak makin sibuk dan kerja bertambah2!!
Jadual yg ak dpt ialah semaksimum mungkin..hahha..nsib sudah..but its a experience!! thats is the best teacher to u!!

First sekali ak nk ucapkan jutaan terima kasih kpd guru-guru SK Pernu yang byk membantu saya spnjg saya berada kt sna.. terutama sekali Puan Rohayati Ideros!! guru pembimbing ak lah tu..hehe..
dan juga guru2 yg lain..

Guru besar Sk pernu bakal bersara, so, terlalu byk program dan aktiviti yg perlu dikejar spnjg ak berda kt sna..

tp aktiviti dan program berjalan dgn lancar..
(eh, mcm nk wat report plak...)
xda lah, just nk ckp, spnjg ak berpraktikum, pelbagai pengalaman dan perkara yg ak dpt!
Suka duka dan tawa riang dengan murid2 dan guru Sk Pernu, merupakan pengalaman pertama ak sebagi guru pelatih.

okey lah, ak just nk tunjukkan skit gmbr2 ap2 yg kiteorg buat kt sna..
jom tgk sikit,,

 Aku n Nadiah(PK4)..yg bergotong royong bersihkan kwsn sekolah..kiteorg amik kt surau..=)


 Dila & me.. best ooo main air..hehehe..opps!!! liyana, ko da 23 tahun k!!


ni cg kt sekolah tu.. berusaha sedaya upaya mengecat kantin... wanna look fresh!! 



 ni pun sama...hehee..eh, bincang nk cat warna ap ke nk buang kipas tu letak yg lagi besar...?? hahhaa

 tu dia...Cik Siti Umairah kita... mengecat tiang2 .. cat jgn x cat umai... hehehe

ni slh satu program yg sentiasa ad kt sekolah tiap kali perhimpunan..bacaan selama 5 minit... bacalah anak2 didikku. semoga kamu akan menjadi org yg berguna kelak..

  yg ni aktiviti ptg2..rumah sukan rasanya..ak dpt rumah KUNING kot!! aiyaa..xprnh2 dpt umah kuning..isk2

 yg ni pun sma.. aih, adik, tunggu nk main ap lh tu...??

 ni pun sma.. si rumah hijau....


okey lah, gmbr lain on next post k.... hehe..

love,
liyana

No comments:

Post a Comment