Monday, January 9, 2012

Tiup habuk sikit...!!

Fuh, mcm da lama ak xusik blog ak ni..mcm lah busy sgt kan..??
cuti ja pun..
hahhaha..
xda lah, sbb bru dpt peluang nk menaip lam blog yang dh lama berhabuk ni..tu yang nk tiup2 sikit habuk2 yang ad ni..hehhehe

So, apabila dtgnya tahun baru, akan bermula lah semester baru kan..begitu juga dengan bilik dan roomate baru...hehehhe..
Bilik ak kali ni, fuh tinggi jgk lah bagi ak..Aras 3 kot!!! penat den nk memanjat anak2 tangga ni..huhuhu..
but , I'm not deserved to complain for what I already choose. Right?? sapa yg prnh baca ayat ni sebenarnya ak prnh post kt facebook. Ak sndiri wat ayat tu, ak tulis unknown. hahhha...nasib lah kan..

So, sebagai permulaan awal tahun ni, everything is going well but something that I'm really not satisfied but its enough just for to know it,..fuh, xleh bla ayat.!

okey lah, sebagai post pertama ak tuk bulan pertama tahun ni, belum terlambat lagi utk ak wish ' HAPPY NEW YEAR' and HAPPY CHINESE NEW YEAR!!! hehehhee...

Banyak perkara yang terjadi sepanjang bulan 12 bru2 ni. tapi ak akan ceritakan di lain hari yer..okey??
ngantuk, k bye!

No comments:

Post a Comment