Thursday, November 17, 2011

SELAMAT BERCUTI...

Hari ni yana da habis exam....yeyyyyyyyyyyyyy!!

Even da habis exam, banyak lagi keje kena wat..kena kemas barang lagi pastu kena angkat barang masuk stor..
barang2 bukannyer sikit!
BANYAK!!!



Dah lah siap ada perhimpunan bulanan plak hari ni..
nasib lah labu... (>_<)

NAMUN, hehehehe,
yana akan balik hari ni!!!
horreyyyyyyyyyyyy....
Balik TERENGGANU laa..
kerana sebb itu, ak heppy even ak sgt kepenatan, kakiku da kekejangan, tanganku da kekebasan, dan lututku da menggeletar dan xhlg lgi ni..isk..



But before that, I want tell u what?
About my last paper!!
Alli in my life i never hate Mathematics.
but this year, i'm starting to do that!
u know why???
I love the numbers because its never lie to me.
But this time its all about Theory and theory!!
The basic is I hate history and This theory too!!!
So, I hate when I got the exam paper.
but i don't really hate HISTORY because today is happen because of the history.
and
...

mom, dad, help me..................!!!!!!



************************************************************************

And one more thing..........

Firstly, I want to say thank you a lot to

...

..

.

MARIA ULFA


.................

for this time to being my roommate for a year.
I'm sorry if I made u hurt or what else.
I'm sorry because sometimes my temper is so terrible and can't handle it.
But there are always been the reasons.
hehehee.
For this year, maybe I don't do anything perfect to you but all i want to say is, good to being with u for this year.

penat speaking lorrrrrrrr...
ahahhaha...
okey laa,
ak mintak maaf kalo terkasar bahasa atau wat ko terasa hati ker eh...
lagi satu halalkan makan minum dan jugak ak da halalkan ko jgk...tau, mesti ko nk ckp mcm tu jgk kan..hahahhaha
Just kidding!! hahaha
honestly, it nice to know u as my roomate.
and one thing is, I will remember ur birthday
17 Mei 1990..
I'm right??
hehehe
(^_^)


****************************************************************************
okeylah,
ak akan bakal bercuti.
maka kanak2 sekolah pun bakal bercuti.
kat sni akak nk pesan kt adik2 ya,
bercuti pun bercuti jgk, buku, keselamatan dan kesihatan diri pun perlu dijaga tau!
jgn leka sgt.
lebih2 lagi yg duk kawasan pantai timur tu (termasuklah kawasan umah yana sekali..)
skrg ni kan musim hujan, kes banjir lah, air naik lah,
so, adik2 jgn main air sgt..bahaya!!
Kes lemas berleluasa time2 cuti ce gini tau!
igt,
JAGA KESIHATAN DAN KESELAMATAN
masa cuti sekolah ni...



k lah, penat da yana membebel ni..
nk rehat jap.
mlm ni nk balik umahhhhhhhhhhhh...
hehehe..
doakana perjalanan yana selamat yer...amin.


love
liyana.

2 comments:

  1. salam liyana.. selamat bercuti.. hati2 ye,, tgok berita terengganu banjir teruk jugak.. jaga kesihatan ye... =)

    ReplyDelete
  2. ok loser betul aku rasa cz baru harini aku perasan nama aku ade disebut kat entry ni. dan pastinya birthday ko yang sama tarikh dengan aku bulan dan tahun je lain. 17 julai~ YANA AKU AKAN RINDU SAAT BERSAMA SATU BILIK:(

    ReplyDelete