Thursday, May 12, 2011

TENANG...

satu perkataan yg sering kita mahukan dlm hidup kita ni kan...
so, itu lah yg aku rasakan sekarang...
walaupun dlm keadaan sakit, tapi itu yg aku rasakan bila aku sakit, org2 yg aku syg berada di sisi..
mak, ayah, saudara mara....

dlm sakit pun aku rasa senang, tapi aku sgt bersyukur dan berterima kasih sbb jaga aku spnjng ak sakit...
aku rasa dlm apa jua keadaan sekalipun, sush senang, derita, sakit, apa2 pun keadaan yg kita hadapi, kita akan rasa tenang dan reda apabila org yg kita sayang, org yang kita percaya akan berada di sisi kita dlm apa jua keadaan kita.

Aku percayakan tentang tu..
dlm ap2 jua keadaan sekalipun,
kita perlukan org2 yg kita sayang dan percayakan berada di sisi kita di saat kita perlukannya..
kan..??

p/s: arghhhhhhhhhh...
boringnya aku asyik ckp pasal benda ni ja...
actually, ad byk benda yg aku nk ckpkan...
cuma aku xtau mcm mana aku nk mulakan..hehehhee
t aku fikirkan mukadimahnya mcm mana yer...?
heheheehe

lagi satu,
minggu depan ak akan menghadapi peperiksaan..
ntah mcm mana aku nk berhadapan dgn semua ni...
seandainya ada seseorg prnh tanya aku mcm mana perasaan apabila kita terpaksa melakukan sesuatu yg kita sendiri xsuka dan xpasti tentangnya, aku rasa aku dh tau perasaan tu..
walaupun selama mana kita mencuba tapi kita still xbley nk terima kenyataan tu,
selagi itu lah kita xkn merasa apa itu perasaan tenang time kita berhadapan dgn perkara tu.

Peperiksaan aku kali ni mcm gila sikit kot...
dr 19/5, gab jap pastu sambung 23, 24, 25, dan 26/5/ 2011 terus...
agak gila kot paper kali ni..
maybe perkara yg sama akan aku buat...
hehehehe...
if u know me, u will know it....


okey lah...
ak pun da ngantuk ni..
apa2 pun t aku update lagi..

p/s: aku menulis sbb aku nk luahkan apa yg aku rasa ja.... Ad org baca atau x, itu ak xkesah...

-liyana-

No comments:

Post a Comment