Friday, March 25, 2011

When she at my home...

Kenapa ngan tajuk tu...??
kenapa aku tulis 'when she is at m
y home..??'
siapa 'she' tu??? hehehehe..

Ni lah dia, Cik Ismah 'Aina ni haa...
(hehehhee, ak bru update blog ak ngan gmbr ko yer...jgn mareeee...)

depan Masjid Terapung, Terengganu.


Ismah, Me, & my adik, Wani...


sebenarnya ni gambar time aku PBS ha
ri tu..
tapi gambar ni xmasuk lam program PBS tau...
ini gambar kiteorg g SEKAYU, TERENGGANU...
best2...aku lh yg rasa best, sbb da lama giler kot ak x p sna..

dh lh dulu family ak p berkelah kt situ xajak
aku...
isk2..cian aku...
sebenarnya, saja jer kiteorg ajak Ismah p sna..
sbb dah alang2 dtg Terengganu ka
n..
Ayah ak pun ajak lah p jalan2...

dan salah satu tmpt yg sempat kiteorg p ialah kt sni lah, SEKAYU...
tempat2 lain pun ada p, tapi tu lh sekejap2 hujan...
huhuhu aku xslhkan cuaca ek...
hehehehe..posing ngan adik aku, wani..

with me...

depan Masjid Kristal...

dgn adik aku lg duk depan Masjid Kristal...


Aku ni mcm dh jadik pemandu pelancong kot...
setiap kali kwn2 aku dtg umah aku, mesti bwk dieorg p jln...
gmbr aku kt tmpt ni pun da byk kot..isk2...
tp kwn punyer pasal seratus keping gmbr yg sma pn xpa lah kan...
hehehehehee

okey lh..ad byk lg gambar2 tapi tenet lambat cam siput!!
so, malas ak nk upload lagi..

rindu nk balik umah...dpt wireless lagi laju..
ini broadband lmbt cam ap...!! huuhuhuhu

Mak, Ayah, Wani, Simah, Mubin, Rumahku..
I MISS U ALL!!!

-liyana-

6 comments:

  1. pernah lalu je masjid kristal tu..x penah singgah lg
    so jeles sgt!

    ReplyDelete
  2. adwafarahin: meh lah terengganu t yana temankan p sna...okey..??

    ReplyDelete
  3. teringin nak jenjalan terengganu tengok gamba2 kat cni.hu3

    ReplyDelete
  4. aleen aiden: jom2...saya jadik pemandu pelancongnya..nak??? hehehhe...

    ReplyDelete
  5. an en3 for me??? wow (terharu) tq yana!!! lepas ni mai kulim lak na..hehe

    ReplyDelete
  6. d@luvligul: yes..!! special one for u!! hikhikhik..ang xmarah no...bley2..jln2 kulim@ kedah!

    ReplyDelete