Saturday, November 13, 2010

Tetiba ja...

Malam ni ak rasa mcm nk nangis ja...
xtau knpa...
kalo sapa2 call aku mlm ni, confirm2 aku nangis kt dia ja...
tp nsb baek ja xda org nk call aku....
xda lh ak nk malukan diri aku sgt kt caller tu..
huhuhuhu

why...??
I dun know...
tp yg aku tau..ak rasa aku dh terlepas something that precious to me...
lagi, aku rasa aku tertekan..
xtau atas sbb ap..
maybe slh satunya sbb exam kot..
tp aku sure ad benda lain lg...
aku ni bkn jiwang sgt nk lyn2 perasaan ni...
sbb tu aku benci nk lyn2 perasaan nk nangis lh, ap lg lh...
( dlm ego ak pn nk nangis dpn org tp lama2 ak pn bley kalah tau x...?)
huhuhuhu
benci2x!!

Aku tau, juz tunggu beberapa hari ja lg tuk aku balik ke rumah aku..
kt rumah, ak rasa ak bley lpas kan semuanya kot kali ni...
waaa...tgk ja lh mcm mana..hahahhaha

sebenarnya, aku mencari cerita2 sedey tuk d tgk ni..
tp malangnya xda citer sedey lh plak...
huhuhu..

********************************************************************

beberapa hari lpas aku ada blogwalking beberapa blog...
then, terbaca lah satu komen ttg blogger2 kini..
bley pulak dia ckp , blog2 skrg mcm xda mutu..
k, I tak bley terima sbb I buat blog bukan nk glamour...
sbb I nk cerita ap yg I xleh nk cerita straight kt org tau..
So., I bercerita lah melalui penulisan I..!!!
Ada FAHAM...??!!
jgn nk kutuk org sesuka hati sbb blog anda bagus & glamour...

bagi aku setiap org ada kehendak masing2 lah nk tulis apa yg dieorg nk tulis...
bagus atau bermaknanya sesuatu penulisan tu bergantung atas pembaca lah kan...
jadi jgn anda penulis blog yg bagus, anda bley mempertikaikan penulisan org lain...

Tp mcm yg aku katakan ,
ak tulis blog sbb kdg2 aku bosan dan jugak slh satu cara ak nk lepaskan perasaan..
kdg2 aku happy, kdg2 aku sedey, kdg2 aku rasa nk nangis, kdg2 aku ...
jadi sbb kdg2 tu lh aku cari alternatif lain tuk lepaskan perasaan, pendapat dan komen aku ttg sesuatu perkara..

tapi kan, yg ni pendapat dan komen ak pasal blogger yg ak baca smlm...
xda kena mengena ngan tajuk entry ak kali ni...

honestly, ak mmg nk nangis...
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
tp mcm xnk lpaskan lg....=(

-liyana-

No comments:

Post a Comment