Tuesday, November 2, 2010

First paper...

Oh My God..........!!!!!!!

First paper aku hari ni ialah EDU 3103..!!
Mula2 paper pn aku dh byk memunculkan diri dgn mencipta teori aku sendiri....
yg aku tau satu ja skrg ni, TAWAKAL sja lah...

boleh plak aku ckp kt mak aku yg aku dh tawakal menjawab paper td...
MAK GELAK SAKAN!!
Erm.....xtau nk ckp ap dah..hehehehe...
Doa seorang ibu kdg2 bley mengubah sesuatu kan...??
xkira lah apa pun yg kita lakukan, apabila dia membenarkan dan merestuinya, sedikit sebanyak dengan izin-Nya, apa yg kita lakukan tu akan berjalan dgn lancar..kan??
hehehhee..

Ni kes adik aku plak...
Wani...!!
Erm,...homesick sgt nmpknya ni....
kena balik umah ni...hehehehee..
okey lew tu, balik ja lah kalo ad cuti time raya haji ni...
apa2 pn aku ttp akan balik 15/11/2010 ni..hehehhee

hohoho...
my next paper...10/11/2010...
Tp cuti raya Deepavali t aku nk wat pe ni????????
ada sapa2 nk ajak aku dating x..???
hahahahhaaaa........

peace no war...(^_^)

-liyana-

No comments:

Post a Comment