Monday, October 4, 2010

Sedikit ketenangan...

Erm, sepanjang beberapa minggu @ bulan ni, aku asyik mengatakan tentang ke'tension'an aku jer kan..???

So, skrg aku nk bgtau kt korang jgk lh, yg aku dah rasa sedikit ketenangan biarpun aku xdpt rasainya sepenuhnya lagi kn...
Sebabnya, semua esaimen aku rasa aku dh htr, semua benda pn aku rasa aku dh hampir lakukan (kecuali tinggal amali utk PKP 3104 ) ja lh lg kan...
Pasni mesti tinggal tuk study n study for exam...tapi bley x aku xnk pikir pasal tu lg..???
aku nk restkan otak & bdn aku lu jap ea....hehehehehe...

Selain tu jgk, aku rasa aku dh jumpa kpd jwpn2 yg selalu sgt terbang2 kt atas kepala aku ni...
Erm....maybe akan menjadi satu nekad kot lepas ni...hehehhee
nk tau apa dia..???
Shhhhhh...RAHSIA....
hahahhaha...=)

Tp aku rsa mesti korang sakit hati kn kalau aku post benda alah ni tp aku xnk share ngan korang kan...??
hahahhaa..
well, mcm yg aku katakan,
Aku pun ada rahsia yg tersendiri dan aku yang tahu tentangnya...
hikhik..

by the way,
Ap yg aku nk tekankan kt sni ialah,
aku rasa aku dh tenang sikit kot dr keadaan yg before ni...
serabut serabai ja kejenya hari2. dgn keje2 lah, amali lah, presentation lh, ISL lh..
benda alah apa lg ntah....
Buat aku tertekan betullh...
huh..!!

okey lh, aku nk ckp sikit ja pn pasal ni...hehehhee

-liyana-

1 comment: