Tuesday, October 19, 2010

Memang xda keje..!!!

hahhahaa..tau knapa aku pilih tajuk tu tuk entry aku kali ni...??
Sbb ak nk jwb soklan entry aku yg before ni..mesti korang tertanya2 pasal jwpn tuk entry ak yg lepas kn..?? kan..??? hehehhee...

Okey lah, biar aku bagitau...
Minggu lepas, mmg dlm jadual aku xda langsung igt nk p jln2 ka, p suka2 ka, tp last2 aku, fyda, ismah n husna p MAHKOTA PARADE & DATARAN PAHLAWAN..
Tp dh niat mmg xnk beli pape pn...Tapi tersangkut kat kedai Daiso punyer pasal melayang lh sikit duit sbb beli barang..hahhahaa..

So, first sekali mestilah kiteorg p mkn dulu..perut dh berbunyi kot..'kriut..kriut...' sambil jln ke Mahkota Parade...hahhaha..Kiteorg mkn kt Mc Donald...kt situ pn duit hbs jgk sikit..hehehe
lepak punyer lepak kt situ lama lh jgk kan...

Then, kiteorg p bangunan lama A'Famosa..hoho..baru aku dpt pergi weh...tp xsyok betul, time ak nk bergambar lah, kamera aku wat hal...batery kong siot!! ish!! terpaksalah guna ismah punyer camera phone...isk2!! sedey2!!

tapi sebenarnya ak xnk citer byk2 sbb ak nk tunjuk gambr ja..(even gambar ak xcantik kot...hukhuk..) Tapi aku xkira, nk masukkan gak lam entry ak nih...hehhehe...

So, mcm bese r, SHOW TIME...!!hehehe




ni before kiteorg p larian tuk Melaka Maju 2010 pd hari ahad(17/10/2010)

lepak kt Mc Donald...Cik Akma Nabilah pn ad...dia yg ajar kiteorg bley refill air xyah bayar...hahahaha

rest kt kerus urut jap..hehehe




kt dataran pahlawan, melaka...lepas p larian Melaka Maju (bagi aku, kiteorg jln ja...hehehe)

kt bagunan kota A'Famosa...






Ni masa kiteorg p jln2 tu ngan Husna, Ismah, Firda, & mestilah aku...hehehee

Cik Husna...dia beli buih sabun..main tembak ja, buih2 pn kuar..kihkih

Cik Ismah Aina...ap yg ko ukir kt batu yg dh berukir tu ya...?? hahaha








Erm ,aku rasa tu ja lah kot buat masa ni...lain kali aku citer lg...
sbb aku rasa xda idea sgt aku nk merapu merapan ni...huhuhu...

ok lah, aku stop dulu yer...hehhe
Daaaaaa..


-liyana-

2 comments:

  1. melaka tengah jerebu ke?aku dengar cerita..

    ReplyDelete
  2. yup...jerebu teruk sgt lh..nk kuar pn takut...
    punca nye aku pn xtau lah...

    ReplyDelete