Friday, September 10, 2010

RAYA 2010..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ...!!

Hari ni hari raya Aidilfitri yang pertama...
Best jugak lah hari ni..
Dpt tangkap gambar2 family...
hohohooo..
Then, dr pg pergi umah mak saudara, balik lepas Asar kot...
hahahhaaa..
lama bebenor aku p raya...
hikhik...

Utk post kali ni aku nk tunjukkan gambar2 family aku sebelah ayah aku..
Okey lah, macam biasalah kan..
SHOW TIME...!!!





Ini semua ahli keluarga aku sebelah ayah aku...
(tidak tertinggal satu pun..ehehehehe..suka2x)

This is my family..
.ehehehehe...




Ini keluarga Su aku..
That is her family...


Ini keluarga Chek Ngah aku plak...
ehehehe...


Me & Su...

****************************************************

Okey lah...
Ini adalh utk hari raya pertama..
Untuk hari raya yg seterusnya....
korang tunggu ja lah aku update yg terbaru..
okey..??
ehehehehe..
Aku pun da penat ni...
nk rehat n tido..
hikhik..

sekali lgi aku nk ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..!!

Salam Aidilfitri,

-liyana-

No comments:

Post a Comment