Tuesday, August 17, 2010

Touching day.... =)

Hari ni, aku rasa semua bdk kelas aku touching habis ea...
ehehehe....
sebab kes bgi sijil kt kwn2 n nyatakan kebaikan dieorg...
And aku dapat Cik Nazreen kita lah...ehehehe
Aku plak dinilai oleh Cik HAzirah kita..!!!
Tapi kan aku nk cakap kat sni....., AKU MALU OOOOO...!!!
Sbb aku NANGIS lam kelas td..!! waaaaa
Xtahan kot!!
Cik Jijie kita ni huraikan byk sgt kebaikan aku..huhuhuhu..
Lidak ku kelu untuk berkata apa2...

Apa yg dpt aku bljr ttg hari ni ialah, kalo sayang,
sekali sekala tu cubalah untuk kita ucapkan..
begitu juga kalau dia ada kebaikan yg boleh kita ungkapkan,
cubalah utk huraikan..
supaya mereka tau..
tapi bukanlah hanya ucapan semata-mata tanpa kita tunjukkan...

Tapi bagi aku,
aku jenis yg ego sikit nk ckp aku suka ke, aku syg ker..
cuma yg boleh aku buat ialah,
aku boleh tunjukkan yg peduli kt dieorg,
aku boleh jaga dieorg kalo dieorg ada ngan aku,
aku cuba menjadi yg terbaik kt dieorg lah...
erk, korang faham x ni...??
erm, kalau xfaham, korang faham2 sendiri lah...
ehehehee
sbb kdg2 ada sesetengah org yg xbley nk ungkapkan/bagitau apa yg dieorg rasa,
tapi dieorg juz bley tunjukkan saja..
kan..??
(sendiri jawablah yer...) kihkih

Aku rasa aku xnk ckp byk sgt kot pasal benda2 touching ni..
ehehehe,,
sbb aku pn TOUCHING jgk td...
So, entry aku smpai sni lh dulu tuk yg ni..
ehehehe

p/s: PL 1, td 1st time aku nangis lam kelas yer...?? ehehehe. Setelah hampir 2 tahun kita duk sekelas, baru skrg kita nangis pasal benda ni..ehehehee..
By the way, aku suka kwn ngan korang!!! huhuhu.

LUV U ALL,

-liyana-

No comments:

Post a Comment