Tuesday, August 3, 2010

Sucks of the day..!

Apa lah nasib aku semalam... dr pagi smpai lah petang, semuanya xkena pada aku..!!
Pagi; aku ditegur sbb xreply mesej dr madame aku..ehehe..bese lh, mana aku tau kalo madame aku perlukan jwpn ya atau tidak.ehehehe..
Then, siang plak, mcm lh yg xkenanya, betul2 menguji kesabaran aku kot..
huhuhu
Aku habiskan duit aku lg sbb kena beli ink printer!!! Ink printer utk printer aku yg dh lama berehat hampir setahun lebih lh jugak kot..ahahaha. Jd semlm telah bekerja kembali lh ia utk aku...hikhikhik..

Kemudian, adlh jgk berita gembiranya...Allie, Ida Madiha, & Yaya!! bestnya kalo aku bley tgk muka korang semalm tp kenapa muka aku plak yg korang bley tengok????????!!!!!! mana aci wei...!! huhuhu. Then, apa silapnya, or sengalnya, aku sangkakan org lain yg add tuk view webcam aku, tapi org lain rupanya!! sengal betullah..xpasal2 aku kasi free show kat org lain..ngek betullah..!! benci2!!
Malang betul lh nasib aku...dh lah after tu, aku xleh nk conference ngan dieorg tu..huhuhu..
Keluarlah, status yg menyatakan; "status dh jd ym"
ahahaha..
Yaya..yaya...itu status ko lh tu...
ehehehe

Lagi satu yg membuatkan aku bengang...
Mesin basuh kat blok aku ni mmg sengal lh...dh lh membazirkan duit aku sebyk rm4!!
Duit syiling lak tu..!! agk2 r kot!!
tp Thanks to Nurul Izzatie Ismail yg telh membantu aku dptkan mesin basuh di bloknya..
ahahaha
thanks tau!! hehehe
sbnrnya kisah mesin ni, sbb dr ptg aku masukkan baju2 aku tu, igtkn adlh jgk airnya nk masuk, tp haram xda air...dh lh separuh ja air yg adanya!! hampeh betul!!
Then, aku cuba nasib tuk kali kedua..aku masukkan lh duit sbyk rm2 lg sekali ke dlm mesin tu..tp mesin tu xnk gerak lag lah!!!!
SAH, dan terbukti mesin ni xda air tuk dibekalkan ke dlm mesin tu tuk di proses!!
ish2..
kesimpulannya, jgn ulangi kesilapan yg sama iaitu kalo dh tau rosak, jgn nk cuba lg..!!
ahahaha

Disebalik hari ni,
Malang xberbau!!
unexpected life!!

-liyana-

No comments:

Post a Comment