Sunday, July 25, 2010

Kenapa Aku Menulis..?

...Erm, soalan yg xmasuk dek akal jugak tu..hahhaa..
Tapi, kenapa aku menulis..??
Sebab:

1. Aku perlukan sesuatu yg boleh aku luahkan, so, aku pilih nk jd blogger..!!
2. Sebab aku pn kdg2 bosan jgk kalo asyik nk bercakap jer tuk luahkan sesuatu..
3. Kdg2 aku pn dgr komen2 org lain, even dr org yg xkenal aku pn..
4. Erm, mungkin aku pn nk kongsi sesuatu yg aku dpt ngan korang semua..
5. Erm, yg sebab yg ke-5 ni aku still fikir lah...!!
hahhahaa

Aku rasa tu ja kot, sbb yg aku bley bg tau korang..hehehee..
Maybe ni first post aku tuk blog baru aku ni, so, xda ap yg menarik sgt pn. Tapi aku cuma nk ucap,
SELAMAT DATANG KE BLOG LIYANA..!!!!!
=)

-liyana-

No comments:

Post a Comment