Wednesday, July 28, 2010

Forum English...!!

Hari ni hari yg mendebarkan aku..!! Dh lh semlm aku tido lmbt, xpulak aku menghafal skrip tuk wat forum English hari ni..ayooo!! Apa mau jadi ni liyana!! Dh lh xberlatih lam group plak tu..ehehe..(mcm lh semuanya expert kot..) By the way, semuanya okey lh jugak, thanks to Fyrda, Yazmin, & Nis...my group members...ehehee..

Time nk present forum ni, ntah lh mcm xda perasaan pn ada, tp aku rasa better yg kali ni dr yg sebelum ni..maybe aku tak rasa tertekan sikit ngan lecturernya kot... Madame kali ni, bila aku tgk xlh tertekan sgt.. Maybe my first impression about her is okey, thats why I felt that.! ehehee...

So, aku rasa okey jgk sbb aku dh selesaikan forum aku ni..kalo x, selagi tu aku xrasa selesa sbb belum hbskan tugasan ni..fuhhhh..!!

Tapi tugasan lain sedang menanti lagi...huhuhu...
ckp pasal kerja ni smpai bila pn xhbs. So, pendek kata, nk seribu daya , xhendak seribu dalih... Jgn nk tangguh2kan kerja2 ni, sbb nanti yg susahnya kita jugakkk...kn..?? betul lh tu...

By the way, aku akan lebih berusaha lagi di masa akan dtg..ehehehe

-liyana-

No comments:

Post a Comment